sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Lisää hippoja - More Happypotami




Sain päähäni tehdä lisää hippoja. Hipot ovat niin somia ja onnellisia ja niitä on kiva virkata. Näiden hippojen suunnittelija on Etelä-Afrikkalainen Heidi Bears design. Hipot on virkattu puuvillasekoitelangalla ja 2,5 mm koukulla. Seuraavan afrikankukkaeläimen palaset ovat jo valmiina ja kokoamistyö alkaa vielä tänä iltana. Kysymyksessä onkin ensimmäinen laatuaan, mutta näette sitten mikä eläin on kyseessä, jahka saan sen valmiiksi.


I decided to make more happy hippos. They are so adorable and happy creatures. I love working on them. These hippos are designed by Heidi Bears design. These hippos are made with a cotton blend yarn ans a 2,5 mm hook. I am already working on my next project, which is an animal I have not yet made before. I have all the pieces ready, just need to assemble them together. You will soon get to see how he is going to look.










1 kommentti:

  1. Ompa söpön näköisiä virtahepoja <3 Väriyhdistelmät ovat toimivat

    VastaaPoista

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

Hyvää uutta vuotta!  Ajattelin, että josko tänä vuonna viimein toteuttaisin ajatustani siitä, etten ostaisi (juurikaan, hehs) uusia lankoja ...