tiistai 7. marraskuuta 2017

Afrikankukkakameli Gobi - Gobi the African Flower Camel



Ensimmäinen afrikankukkakamelini on nyt valmis. Tämä ei näistä afrikankukkaeläimistä ole ehkä se eniten minua miellyttävin, mutta ihan soma tämäkin. Myös tässä työssä olen käyttänyt puuvillasekoitelankaa ja 2,5 mm koukkua. Tämänkin afrikankukkaeläimen on suunnitellut Heidi Bears design. Kamelin pohjaväri on vaalea beige, mutta näissä kuvissa, keinovalossa, se näyttää enemmänkin harmaalta. Kamelin värinen/vaalean/kullanruskea olisi ollut kivempi pohjaväriksi, mutta tässä langassa sellaista ei ole saatavilla. Nyt on taas päällä afrikankukkainnostus, joten näitä syntyy varmaan syksyn mittaan vielä lisää.
Sitten seuraavan projektin pariin!

My first African Flower Camel is now ready. This is definitely not a favorite of mine of these African Flower animals, but I still think he is pretty cute. This Camel is also designed by Heidi Bears design. I used a cotton blend yarn and a 2,5 mm hook for this project as well. The base color is light beige, but it looks more like gray in these photos due to artificial lighting. I would have chosen a light brown or camel color, but this yarn does not carry that color. I am excited to make these African Flower animals once again, so I'll be posting more throughout the Fall.
And then onto the next project!








3 kommenttia:

  1. Ihan huikee! :D Musta tää kameli taas on söpöimmästä päästä, mitä olen näitä afrikankukkaeläimiä nähnyt! Ihana!

    VastaaPoista
  2. :) Tässä se nähdään, yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Eiköhän tällekin koti löydy. :)

    VastaaPoista

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

Hyvää uutta vuotta!  Ajattelin, että josko tänä vuonna viimein toteuttaisin ajatustani siitä, etten ostaisi (juurikaan, hehs) uusia lankoja ...