lauantai 15. heinäkuuta 2017

Virkkuutärskyt
Tänään osallistuin virkkuutärskyille, jotka järjestettiin Sälinkäällä. Iltapäivän aikana ihasteltiin toisten tärskyilijöiden mukanaan tuomia töitä ja kahviteltiin, sekä tietysti virkattiin. Sari Åström jakoi meille Arwen-neliön ohjeen, jota saimme kaikki kokeilla. Ohje oli riittävän yksinkertainen, jotta niitä muistaa sitten vielä kotonakin tehdä, mutta kuitenkin myös riittävän haastava, ja sitä oli kiva virkata. Oli myös kiva saada kädestä pitäen opetusta, etenkin kun itse virkkaan yleensä englanninkielisillä ohjeilla ja suomenkieliset ohjeet saavat vähän sormen suuhun. Ruutu valmistui iltapäivän aikana ja siitä on kuvia alla. Itse tein merseroidusta Camilla-puuvillalangasta 2,5 mm koukulla oman neliöni. Näistä voi tehdä alempana kuvassa olevan kassin. Mallikassi oli kylläkin niin hieno ommeltuine kaksinkertaisine kangasvuorineen, että saa nähdä päätyykö tämä projekti ainakaan ihan sellaiseen maaliin. Malli kuitenkin oli kiva.
Näytillä oli paljon Sophieita ja myös muunlaisia vilttejä ja shaaleja. Itse toin näytille miehelleni tekemäni San Francisco 49ers viltin sekä aloittamani Carousel-viltit ja muutaman pehmon. Pehmot saivatkin hauskan päiväretken, kun ne pääsivät useisiin syleihin halittaviksi ja poseeraamaan valokuvissa.Tässä omat työni, jotka toin näytille.
Ihania vilttejä! <3 <3 <3Iiiiihana liivi, jollaista täytyy kokeilla!
Kolme eriväristä Kalevala Cal-vilttiä, tämä ensimmäinen, harmaa-pinkki, oli suosikkini. Tämä Cal alkaa elokuussa. Täytynee varautua hankkimalla langat. Tätä on ollut suunnittelemassa useampi mimmi ja se oli näyttävän näköinen kokonaisuus.Lisää vilttejä, tässä etualalla ja oikeassa reunassa Sophie-vilttejä.Tämäkin kukkaviltti oli aivan ihanan värinen!

 Toinen SophieTässä viltissä oli paljon tekstuuria

Kilpaileva karuselli
Ihana Lost In Time -shaali. Tämä on tehty Scheepjesin whirl-liukuvärjätystä langasta. Olen myös pitkään suunnitellut samanlaista (joskin eri väristä). Aivan ihanan pehmeä ja kaunis.
Shaalin alakärjen tupsu lähikuvassa.

Arwen-ruuduista tehty kassi

Oma ruutu teossa. Väreinä harmaa ja pinkki. Ja kuvassa myös siskoltani saatu virkkuukoukkupussini.Valmis ruutuni!
Pionit...


Siskon puutarhassa riitti pionejaArwen ruutuja
Kollaasi päivän tuotoksista.
Sammakkopariskunta kesäretkellä
Sampit ne vaan osasi ottaa rennosti...


1 kommentti:

  1. Hienoja! Tuo viimeinen kuva! Se sai hymyn kirpoamaan naamalle, todellinen kesälomafiilis sammakoilla. Oikein käsikädessä pötköttekevät lokoisasti.

    VastaaPoista