perjantai 14. heinäkuuta 2017

Afrikankukkalohikäärme - Smaug the African Flower Dragon
Keskimmäinen veljenpojistani täytti kuusi vuotta kesäkuussa. Isoveljensä oli tilannut afrikankukkalohikäärmeen syntymäpäivälahjakseen helmikuussa ja nyt tämä veli sai myös omansa. Vanhempi veli halusi punaisen ja tämä keskimmäinen pojista vihreä. Valitettavasti tällä tädillä oli aika paljon kiireitä alkukesästä ja lohikäärme valmistui n. kuukauden verran myöhässä. Onneksi lohikäärme oli edelleen tervetullut lahja ja isovelikin tykkäsi, että se on "makee". 
Ohje on Heidi Bearsin käsialaa. Lohikäärme on suurin afrikankukkaeläimistä ja siihen menee kukkiakin n. kolme kertaa yhden hepan tai hipon verran. Jotta suuritöisyytensä vuoksi se valmistui vasta nyt. Lankana tässä on puuvillasekoitelanka ja koukkuna 2,5 mm koukku.I have three nephews. The middle one turned six this June. His older brother wanted an African flower dragon for his birthday in February and now this brother got his too. The one I made in February was red-based according to his wishes and this one greenish according to this little boys wishes. Unfortunately this aunt was super busy during June and beginning of July, so I only got to finish this dragon now. Luckily it was still accepted with a big smile. Even the older brother thought it was cool. 
This pattern is by Heidi Bears design and is the biggest one of the African flower animals. It takes approximately three times the flowers the happypotamus does, so there is quite bit of work involved. The yarn I used was a cotton blend yarn and the hook a 2,5 mm hook.1 kommentti:

  1. Herttinen kuinka hieno! Varmasti suuri työ, en voi kuvitellakaan :) Ihana lahja ❤️

    VastaaPoista