perjantai 24. helmikuuta 2017

Keskeneräisiä töitä - My WIPs

Aika monta työtä on kesken tällä hetkellä. Mieheni viltin lankojen päättelemistä, karuselli-vilttien loppuun tekeminen, pari pehmoa on kesken, yhdet sukat, yksi villatakki ja jos uskaltaisin kurkata syvemmälle keskeneräisten töiden koreihin, sieltä saattaisi löytyä vielä jotain muutakin. Onneksi ei uskalla, koska tavaraa on pinossa niin paljon päällekäin, että kaikki liikkeet on tehtävä harkitusti tai koko kasa leviää lattialle. No, asia kerrallaan. Villatakki ja mieheni viltti työn alla parhaillaan. Ehkäpä kokoan myös tuon mäyräkoiran. Uninen nalle odottaa vielä paria muovista osaa, joten se valmistuu, kun lähetys saapuu. Ja mielessä pyörii koko ajan uusia ideoita ja olisi kova hinku aloittaa vaikka mitä uutta! No, pari vanhaa ainakin nyt tänä viikonloppuna pois alta.


I have so many WIPs at the moment! I have still some ends to sew in for my husband's blanket, I need to finish my Carousel blankets, I have a few stuffed animals to finish, a pair of socks and a crocheted shrug. Maybe even more, but I dare not look in the baskets holding most of my WIPs since they are so filled up that who knows what will fall out, if I move anything. 
Well, one thing at a time, I suppose. I will be working on the shrug and my husband's blanket this weekend. Maybe even put together the wiener doggy. The sleepy bear will have to wait until my order for some plastic parts arrives. I have so many new ideas on my mind all the time and new patterns to try. Well, this weekend I will be closer to starting new projects after I finish a couple of old ones. 

3 kommenttia:

 1. Oho, hurja määrä kaikkea. :D Mutta asia kerrallaan, kyllä ne tuppaa silloin valmistumaan. Mulla on joskus ollut korkeintaan ehkä kolmet sukat tai muita pieniä töitä samaan aikaan puikoilla. Tarve saada aina edelliset alta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä nää valmistuu. :) Mulla saattaa olla montakin eri työtä kesken, mutta yleensä kyllä teen kaikki valmiiksi ajan mittaan. Ideoita ja intoa olisi enemmän kuin aikaa, mutta se taitaa olla yleinen ongelma käsityötä harrastavilla. :)

   Poista
 2. Kylläpä nyt kurkistelee valtavasti kaikkea aivan ihanaa :)

  VastaaPoista