sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Hevoslauma valmistui! - The heard of horses finally done!

Lupasin tehdä muutamalle heppakaverilleni heppoja ja pari tein sitten myös ihan muuten vaan. Ohje on hollantilaisen suunnittelijan, Mykrissiedollsin, Paarde Piem. Kuusi näitä nyt loppujen lopuksi tuli tehtyä. :D Melkoinen homma ja tuntui, että iänkaikkisesti kesti, mutta nyt ne ovat kaikki valmiita, jeeeee! Tänään kiinnitin kaikille kaveruksille jouhet yksi kerrallaan. Kyllä sitä tuli varmaan reilu 700 langanpätkää leikattua yhteensä kaikille kuudelle pollelle hänniksi ja harjoiksi. Melkoinen homma, mutta minusta ne ovat suloisia. :) Ja ennenkaikkea olen onnellinen, että sain ne viimein valmiiksi.


I promised a couple of my horsey-friends to make them a couple of horses. And did also a couple just because. :) The pattern is by a Dutch designer Mykrissiedolls. I ended up with six horses altogether. :D It was quite a lot of work and sometimes it felt like it takes forever to finish them, but now they are all finally all done! Yey! I the hair on all of the horses today, one piece at a time. I think I ended up cutting approximately 700 pieces of yarn for the manes and the tails. It was a lot of work, but I think they look cute, so I am happy. :)
6 kommenttia:

 1. Löytyykö ohje jostain netinkätköistä vai jostain kirjasta? Tosi sulosia heppija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on Mykrissiedollsin, joka on hollantilainen suunnittelija. Ohjeet löytyvät netistä ja ovat maksullisia. Suurimmaksi osaksi Mykrissiedollsin ohjeet ovat saatavilla vain hollanniksi.

   Poista
 2. Aivan ihania ♥ Kiinnostaisi tietää mistä olet hommannut silmät, tuommoisia ei tahdo löytää mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat turvasilmiä, joita voi tilata esimerkiksi Näpsäkkä oy:ltä Suomesta (myös nettikauppa) tai esimerkiksi netistä Etsystä, jos tilaa suurempia määriä. :)

   Poista
 3. Ohhoh!! On siinä upea heppalauma. Kaikki hienoja ja siististi tehtyjä. Iloista syksyä <3

  VastaaPoista