maanantai 2. lokakuuta 2017

Suomi 100-vuotta -lammas - Finland 100 years -Sheep





Tein tällaisen lampaan pyynnöstä, Suomen väreissä. Olen tehnyt näitä lampaita muutaman vuoden aikana useita ja minusta ne ovat tosi somia. Tämä vuosi on ollut minulle henkilökohtaisesti vaikea, enkä ole ollut kovin tuottelias. Oli kuitenkin mukava saada taas yksi työ valmiiksi. Lankana tässä on Phildar Douce ja Phildar Phil. Ohje on hollantilaisen Stip&Haakin Sheep Suusje.


I made this sheep for a friend in Finland's colors, white and blue. I have made several of these sheep over the years and I love the pattern. This year has been a tough one for me and I haven't been very productive. It was still nice to accomplish something, to finish this sheep. The pattern is by the Dutch Stip&Haak "Sheep Suusje". The yarn used was Phildar Douce and Phildar Phil.







6 kommenttia:

  1. Näyttää todella suloiselta ja laadukkaalta myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nämä lampaat ovat minustakin tosi suloisia.

      Poista
  2. Sievän soma lammas! Millainen selkä sillä on? Onko häntä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Selkä on samanlainen kuin etupuolikin, paitsi että siellä on pieni lampaan häntä. https://bymiabina.blogspot.fi/2017/02/suusje-lammas-sheep-suusje.html tuon lampaan yhdessä kuvassa vilahtaa vähän se häntäkin. Täytyykin seuraava lammas kuvata myös takaa päin. :)

      Poista

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

Hyvää uutta vuotta!  Ajattelin, että josko tänä vuonna viimein toteuttaisin ajatustani siitä, etten ostaisi (juurikaan, hehs) uusia lankoja ...