lauantai 3. kesäkuuta 2017

Hämähäkkimies ja tyttöpupu - Another Spiderman And A Little Bunny
Heippa taas pitkästä aikaa. Heppaongelmat ovat vainonneet kuin jonkin sortin kirous tänä keväänä. Sillä saralla on tapahtunut aivan liikaa kaikenlaista mahdollista ja mahdotonta ja hetkan aikaa oli käsityöinnostuskin kokonaan tiessään. Nyt on taas kiva tehdä juttuja, joskin tallilla on mennyt ja jonkin aikaa menee edelleenkin tavanomaista pidempiä aikoja, mikä taas on sitten pois käsitöiden tekemisestä.
Sain kuitenkin valmiiksi tässä taannoin toiset pinkit baby Converse/Reaverse-sukat. Niistä en nyt tehnyt erillistä postausta, koska ne olivat käytännössä identtiset viime postauksessa kuvassa olevien kanssa.
Nyt sain viimein, pahasti myöhässä valitettavasti, valmiiksi uuden Hämähäkkimies-pehmon sekä tällaisen söpön pikku puputytön. Hämähäkkimiehen ohjeen löytää Ravelrysta, ohje on ilmainen ja se on Mary Smithin käsialaa. Puputytön ohje on netistä ja myöskin ilmainen. Se löytyy täältä. Hämiksestä tiesin jo, että siinä on aika kova homma, etenkin tuon seittikirjailun kanssa, mutta tällä kertaa selvisin siitä onneksi vahingosta viisastuneena hieman edes helpommalla kuin edellisellä kerralla. Pupu on aika hauska, mutta siinä oli todella kova homma. Pupun sisään tuli rautalangasta "luuranko", jollaista en enää ikinä laita mihinkään tekeleeseen! Sen ympärille oli todella hidasta ja työlästä virkata ja olen aika varma, että pupu olisi ihan yhtä hyvä ilmankin... Mihinkään aiempaan pehmoon ei ole sellaista tullut ja saapa nähdä suostunko enää ikinä tekemään samanlaista pupua, meinasi välilä järki lähteä! Pupussa oli monta osaa vaatteineen kaikkineen ja lisäksi kasvoihin tuli erilaisia kiristyksiä. Huh. Mutta onneksi se on nyt valmis.


Hello again, for the longest time. I have kept having a lot of medical troubles with my horses. It feels like some sort of a curse at the moment! For a while there I lost my interest for my crochet projects, but I am happy to say that I am back. I still need to spend extra time at the barn, but hope everything will eventually turn into normal again.
I did manage to finish another pair of the pink baby Converse slipper socks, but I did not make a separate post about them, since they were identical to the other ones in my last post. 
But now, I finally, finally was able to finish a second Spiderman! And a little girly bunny in a dress. You may find the pattern for the Spiderman at Ravelry. The pattern is by Mary Smith and it is free.  The pattern for the bunny is also free and may be found here.
I already knew the Spiderman takes up a lot of time, especially the embroidery, but boy, did the bunny take a lot of time to make! There is a wire "carcass" inside the bunny and I swear I will never ever make anything with that again! It was a lot of work to crochet around it and also very slow. I am sure the bunny would have turned out fine without it. I am not sure I will ever make this bunny again, it took up so much time and effort. There were so many pieces to it, with the dress and the shoes and everything. I am so glad it is done now. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti