sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Lohikäärmeensiipihuivi - Dragon's wing shawl

Tein viime syksynä Tampereen käsityömessuilta ostamastani Alize angora gold simli -langasta tällaisen lohikäärmeensiipihuivin. Ohje on Ravelrysta ja se on ilmainen. Minusta tämä oli tosi hauska malli. Huivia ei ole vielä alla olevissa kuvissa pesty ja pingotettu, joten sen muoto ei vielä ihan pääse oikeuksiinsa. En  vain malttanut silti olla laittamatta siitä jo kuvia. Laitan sitten vielä ihan ihan valmiista kuvan myöhemmin. Suorasta reunasta tuli hieman aaltoileva, ehkä osin ympärivirkattujen kiinteiden silmukoiden vuoksi, mutta kun huivi on pingotettu se suoristuu kyllä hieman. Nyt molemmat reunat ovat kiharalla, kun huivia ei ole vielä käsitelty.
Huivi toimii mielestäni kivasti tällaisella liukuvärjätyllä langalla. Pidän tällaisesta epäsymmetrisestä huivista. Virkkasin koko lankakerän ja valitsin pituudeksi sen mikä sitten sattuu tulemaan, tässä tapauksessa n. 140 cm. Huivi oli aika yksinkertainen tehdä, mutta toki siinä hetki meni. 
Seuraavaksi sitten hepat valmiiksi. :)


I made this Dragon wing shawl from yarn I purchased last Fall from the Tampere Craft Fair. The pattern is from Ravelry and it is free. I really liked the asymmetric shape of the shawl. I think the color works nicely in a scarf like this. I decided to use up the whole ball of yarn and go with whatever the length would be and it turned out a nice size, I think. The length is approx. 140 cm. The sides are a bit curled up and son't show the edging very clearly yet, since the shawl has not yet been washed and blocked, but I could not wait to take a few pictures eve now. :)
Next to my heard of horses project. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti