lauantai 5. maaliskuuta 2016

Helsingin käsityömessut 2016 - Helsinki craft fair 2016

Kävimme ystävättäreni kanssa tutustumassa Helsingin käsityömessuihin Wanhassa Satamassa tänään lauantaina. Messut olivat huomattavasti pienemmät kuin Tampereella marraskuussa olleet käsityömessut. Näytteilleasettajia oli vähemmän (joskin osa samoja) ja erityisesti mahdollisuuksia ostaa käsityötarvikkeita kuten lankoja jne. oli paljon vähemmän. Olisimme halunneet päästä hypistelemään enemmän kaikkea millä voi itse tehdä... Mukaan tarttui tällä kertaaa ainoastaan pari kahden euron kirjaa sekä pronssiset korvikset.
Wanhassa Satamassa myös tilat olivat paljon ahtaammat ja aika hitaasti kävi tutustuminen messualueeseen, vaikkei se suuri ollutkaan. Kaikenkaikkiaan oli kuitenkin kiva nähdä erilaisia käsitöitä ja saada uusia ideoita. Omalle pääasialliselle kiinnostuksen alueelleni, eli virkkaamiseen ja kutomiseen (lähinnä näitä pehmoja sekä vaatteita kun teen) ei ehkä nyt kaikista eniten ollut annettavaa, mutta arvostan kyllä paljon erilaista käden taitoa ja oli kiva nähdä toki valmiitakin töitä. Mieleen tuli meille molemmille, että pitäisiköhän sitä opetella ompelemaan ompelukoneella kunnolla... Onneksi mukana oli kuitenkin jokunen lankakauppakin, kuten Titityy ja Riikka Piikka. :)

Uusi ihasteluni (sekä myös kaverini) kohde oli  nyt mosaiikkityöt. Näin niitä jo jouluaiheisina marraskuussa Tampereella ja nyt pääsiäisteemoissa täällä Helsingissä. Aivan ihania pääsiäismunia, tipuja ja kaikkea muutakin kivaa. Olen aina ollut kaiken kimmeltävän perään, joten olisin heti halunnut ostaa laatikkokaupalla mosaiikkipaloja, liimoja ja saumausaineita ja alkaa kokeilemaan. :D Niin monta projektia ja laatikollista lankoja kuitenkin odottamassa, että päätin odotella syksyyn, josko tie veisi taas Tampereelle ja sitten varautuisin tälläkin saralla. Myös kaikkia ihania korujen osia olisi ollut saatavilla. Kun vain aika riittäisi kaikkeen!
 Kiva aamupäivä, jonka jälkeen kävimme vielä Messukeskuksessa sekä Kamera-, Go Expo-, että Horse Fair -messuilla. Välissä kävimme kuitenkin vielä Santa Fessä lounaalla. :)I visited the Helsinki Craft Fair with a friend of mine in the Helsinki Wanha Satama (Old Harbor). The fair was a lot smaller than the one in Tampere last November. We would have liked to have more possibilities to buy supplies such as yarn, but luckily there were a couple of yarn stores there too, such as Titityy and Riikka Piikka.I ended up only buying two books for four euros and a pair of bronze earrings. It was fun to see a lot of different crafts and the morning went past quickly. 
We saw very pretty mosaic crafts. That is something I would love to try! They had a lot of Easter things available, different kinds of eggs and hens. Unfortunately I have so many projects and yarn awaiting that I did not buy a bunch of pieces of mosaic, glues and things, which I would have loved to buy! :D Maybe nest Fall, if I could only find the time...


Terveellinen aamupala Beaniessa...

Wanha Satama

Messujen sisäänkäynti

Ihania pussukoita... joita en raaskinutkaan ostaa...Pehmokisu ja -pupu tee-se-itse-paketteja (kuvassa valmiina)


Puikkoja ym.

Ihania magneetteja <3

Kahden euron kirjoja

Koruja

Pitsileidi Maija

Pitsileidi Maija

Lankakauppa Titityy

Titityyn lankoja

Riikka Piikka

Riikka Piikan lankoja

Riikka Piikan lankoja, ihana Katian Bonbay-lanka

Riikka Piikka ja Anelmaiset

Riikka Piikka, ihanan värinen lanka

Riikka Piikka, ihanan pehmeä lanka ja Nanna

Anna Pusu com

Sisustustauluja omista kuvista


Kankainen

Kankainen

KankainenKankainenHopealusikkakoruja

Pitkäjalkainen ystäväni :DIhania Kankaita

Fingerpori

Mosaiikkimyymälä, johon rakastuimme <3

Mosaiikkimökki

Pääsiäismunia

Lounaalla, alkudrinkit ;)

Pronssiset korvakorut, jotka ostin

Kirjat, jotka ostin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti