tiistai 12. tammikuuta 2016

Lupiini lammas - new sheep

Tein vielä uuden lampaan, tällä kertaa tällaisen vaalean lilan/lupiinin värisen. "Lammaslankoja" on vielä rutkasti jäljellä, joten lampaita tulee vielä ajan mittaan lisääkin. :) Phildar Douce-lanka on aika kamalaa virkata ja vaikka kuinka laskee silmukoita, tulee jokaisesta lampaasta hieman eri muotoinen ja uniikin kokoinen. :D Mutta ei se mitään, käsityö on käsityötä. Joka tapauksessa nämä lampaat ovat hirmu somia. Tälle lampaalle erehdyin laittamaan ohjeen mukaisesti 8mm silmät ja ne ovat mielestäni kyllä liian pienet. Muille lampaille olen laittanut 10mm ja se on kyllä parempi koko. Niin ja ohjehan on Stip&Haakin.


I made yet another sheep. This time in the color of soft lilac/lupin. I still have plenty of "sheep yarn" left, so I will be making some more ths year. :) Phildar Douce is a pretty horrible yarn to crochet. And no matter how much I try to count the stiches, each of the sheep end up looking a bit different and in unique size. Well, hand made is hand made. Anyway, these sheep are just too cute. But I must admit I regret putting 8 mm eyes on this one, as the pattern suggests. I usually have put 10mm eyes, but for some reason I decided to start to follow the pattern here. Too bad. And oh yes, the pattern is by Stip&Haak.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

Hyvää uutta vuotta!  Ajattelin, että josko tänä vuonna viimein toteuttaisin ajatustani siitä, etten ostaisi (juurikaan, hehs) uusia lankoja ...